Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Presa de possessió de la nova Junta de Govern

El passat 11 de juny, els membres de la nova Junta de Govern del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) van prendre possessió dels seus càrrecs.

La Junta de Govern encapçalada per la degana Assumpció Puig està integrada per Pere Castelltort i Sales, que assumirà les funcions de secretari; Ione Ruete Díaz com a tresorera, i Josep Ferrando i Bramona, Guillem Costa i Calsamiglia i Duna Bellmunt Tarragó com a vocals.

L’equip de Govern el completaran els presidents de les Demarcacions: Sandra Bestraten i Castells (Barcelona), Miquel Sitjà i Domènech (Comarques Centrals), Joan-Manuel Margalef i Miralles (Ebre), Marc Riera i Guix (Girona), Víctor Pérez- Pallarès i Luque (Lleida) i Joan Tous i Gomà- Camps (Tarragona).

Més serveis, més representació i més lideratge social
La nova Junta de Govern del COAC se centrarà a reforçar i potenciar els serveis als col·legiats, que fomentin la contractació i la diversificació professional, però també la formació i l’expertesa. En un context de diversitat professional, els grups de treball, les càpsules formatives i la promoció de noves oportunitats professionals seran claus per al futur dels arquitectes.

Així mateix, la nova degana subratlla que “el Col·legi serà més proper, buscarà mecanismes per escoltar els arquitectes i es posicionarà públicament en la defensa dels interessos dels arquitectes i de la ciutadania”.

El lideratge dels arquitectes, clau en la dinamització del sector
D’igual manera, el nou equip de govern treballarà per posicionar els arquitectes com a referents en la qualitat de vida de les persones i com a actors centrals en la millora de la salut, el benestar o la lluita contra el canvi climàtic. Assumpció Puig considera que “hem d’aprofitar l’oportunitat transformadora de la nostra professió per multiplicar el nostre valor social”.

En aquest sentit, el lideratge dels arquitectes en el sector serà fonamental per afrontar el repte de dinamitzar el sector, tan malmès per la crisi econòmica.

 

18/06/2018
Tornar