Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© COAC bar restaurant

Recuperem el bar de plaça Nova!

COAC bar restaurant. Així es diu el nou bar dels arquitectes que acaba d’obrir al públic a la seu de plaça Nova. Situat al mateix emplaçament de sempre, sota el vestíbul principal de l’edifici, l’establiment ofereix una cuina mediterrània feta amb productes de proximitat.

Un espai de trobada, amb l’arquitectura com a protagonista
El nou projecte de restauració utilitza les instal·lacions de l’anterior establiment i crea un espai on l’arquitectura pren protagonisme. Llibres i revistes d’arquitectura a l’abast dels clients, jocs d’arquitectura per a la mainada i també per als més grans... Entre hores el bar ofereix un espai de trobada tranquil on prendre alguna cosa mentre consultes un llibre, llegeixes una revista o bé aprofites per treballar. El mobiliari que s’ha escollit és tot dissenyat per arquitectes i produït per Vitra, contribuint a crear un espai de qualitat.

El bar dels arquitectes: descomptes especials per a col·legiats i treballadors del COAC
El restaurant ofereix una proposta gastronòmica a un preu ajustat, que resulta encara més atractiva per als arquitectes i treballadors del COAC, que gaudeixen d’un 10% de descompte. Porta el teu carnet de col·legiat i recorda-ho a l’hora de fer el pagament!

Horaris i proposta gastronòmica
El nou restaurant obre en horari continuat de les 8.30 del matí fins a les 21 hores, oferint esmorzars a primera hora i, a partir de les 11 h i de forma ininterrompuda, una àmplia proposta de tapes, platets i productes confitats. Per a l’hora de dinar el COAC bar proposa de dilluns a divendres un menú d’11 euros centrat en plats saludables i ràpids de servir.

La cuina del restaurant estarà a càrrec del cuiner Christian Rueda, un jove professional amb un bagatge important en diferents restaurants i format a l'Escola Hofmann. 

Consulta aquí la carta14/12/2017
Tornar