dona llegint a la biblioteca

Per Sant Jordi, llibres i arquitectura!

Imatge: 
© Fons F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC
L'any 1954, Francesc Català-Roca fotografiava els lectors de la Biblioteca de Catalunya concentrats a la sala de lectura de l’edifici gòtic. Gairebé setanta anys després, el món digital ha modificat formats i costums, però el que no ha canviat és el plaer de llegir.

Tot seguit, us oferim diferents propostes per celebrar la Diada de Sant Jordi. Guadiu-les!

Descobrir el Llibre d’Actes d’ADLAN
Coincidint amb l’exposició Miró ADLAN, presentem al web i en format digital el llibre d’actes de l’associació, que recull detalladament l’activitat d’aquest grup d’artistes dels anys 30. El llibre forma part del Fons de l'Arxiu Històric i s’exposa ara mateix a la Fundació Miró. 

Recuperar el material exposat als Col·leccions
El web del COAC recull el ric patrimoni documental del Col·legi a través dels dossiers Col·leccions, que recullen el material mostrat fins ara a la sèrie d'exposicions "Col·leccions COAC". 

Visitar les exposicions a les seus del COAC
Si us apropeu a alguna de les seus podreu gaudir de les exposicions que s'hi presenten. El barri de Montbau, el treball de la fotògrafa Denise Scott Brown, els arrebossats tradicionals de Tangassogo (a "Per Durar"), els Premis AJAC XII, els jardins del Ter… són algunes de les propostes que us oferim. Podeu consutlar-les totes al web.

A Barcelona, també hi trobareu les Flors de la Memòria, una instal·lació en record a col·legiats, familiars i amistats que hem perdut durant la pandèmia. Hi podreu deixar la vostra flor, si ho desitgeu.

I a la seu de Lleida podreu adquirir, a un preu molt assequible, una publicació sobre l'exposició "Per Durar".

Triar i gaudir a la parada de La Capell
La Cooperativa Jordi Capell organitza com sempre signatura de llibres amb els principals autors de l’any, i ofereix un 10% de descompte sobre el preu habitual. Enguany tindran també parada a Barcelona al Passeig de Gràcia entre Casp i Ronda de Sant Pere. 


Feliç Sant Jordi!
21/04/2021
Tornar