7 de maig: debat electoral

7 de maig: debat electoral

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dilluns 7 de maig, a partir de les 16.15 h, les agrupacions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya han organitzat una Tarda de debat a la sala d'actes de la seu de plaça Nova per donar veu als candidats i candidates als diferents estaments col·legials.

16.15 h: Cafè a l'espai Picasso amb les candidates a la presidència de la Demarcació de Barcelona.

16.40 h: Debat entre les candidates a la presidència de la Demarcació de BarcelonaNúria Llaverias (Obrim el COAC), Pilar Calderón (Canvi COAC) i Sandra Bestraten (Ara, arquitectes). Estarà moderat pel periodista Matías Salom.

18.15 h: Presentació de les diferents candidatures a representants de l'Assemblea que no estiguin lligades a cap candidatura de Junta de Govern o Junta Directiva de Barcelona.

18.40 h: Pausa cafè a l'espai Picasso amb els caps de llista de les tres candidatures a la Junta de Govern del COAC.

19.10 h: Debat entre els caps de llista de les tres candidatures a la Junta de Govern de la institució: Assumpció Puig (Ara, arquitectes), Enric Mir (Obrim el COAC) i Ramon Torra (Canvi COAC). Moderat pel periodista Matías Salom.

Els debats comptaran amb un torn obert de paraula per al públic assistent. 

Es prega confirmació d'assistència.

L'acte es podrà seguir en directe per streeaming.

Eleccions COAC 2018: Tria qui et representa
Les eleccions del COAC, que es realitzaran el 10 de maig, serviran per escollir els òrgans de govern de tot el territori i els membres de l’assemblea de representants. Més de 10.000 col·legiats estan cridats a les urnes per exercir el seu dret a vot i entre tots triar les persones que, al capdavant del Col·legi, representaran el col·lectiu professional durant els pròxims quatre anys. La votació serà electrònica i es podrà fer tant de forma remota com presencialment als terminals electrònics que s’habilitaran a les diferents seus col·legials.

Vols conèixer amb detall qui són els candidats i quins són els seus programes? Troba més informació aquí.

Vols recordar quin serà el sistema de votació i com obtenir les teves credencials de vot? Consulta tota la informació aquí.

Recupera els debats:

 


3/05/2018
Tornar