Últims dies per inscriure't a la IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018

Últims dies per inscriure't a la IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018

Imatge: 
© Cursa intercol·legial Sabadell Professional
Últims dies per inscriure't a la IX edició de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, en la qual el COAC participa com a coorganitzador, i que tindrà lloc el dissabte 14 d'abril. 

Es tracta d'una cursa anual organitzada per 20 col·legis i associacions professionals de Catalunya per fomentar l'esport, la salut i el companyerisme. "La Intercol" està oberta als col·legiats i membres de les entitats participants, així com als seus familiars i amics, sempre que siguin majors d'11 anys.

La sortida serà a les 9 h al Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona, amb un circuit de 10 km per als adults i 5 km per a la categoria infantil. Al final de la cursa es donaran els premis als guanyadors de cada categoria —infantil, júnior, sènior i veterà— i se celebarà un sorteig entre tots els participants.

El preu de la inscripció és de 10 € per als adults (amb xip de lloguer, 12 €), i gratuït per als nens i nenes (xip de lloguer, 2 €). Cada participant rebrà una bossa amb obsequis dels col·laboradors, la samarreta tècnica i l'avituallament.

Per apuntar-t'hi cal omplir el formulari d'inscripció i identificar-te com a arquitecte amb el número de col·legiat. Les places són limitades a un total de 500 corredors i s'ompliran per ordre d'inscripció.

També pots seguir la cursa a través de les següents xarxes socials:

Facebook: @LaIntercol | Twitter: @LaIntercol | Instagram: @LaIntercol10/04/2018
Tornar