Vine al COAC el 19 de setembre a #donarsang

Imatge: 
© Banc de Sang i de Teixits
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya participa novament en l'organització d'una campanya de donació de sang impulsada pel Banc de Sang i de Teixits.

Així, el proper dijous 19 de setembre podreu venir de 10 a 14 h a la seu del COAC a Barcelona i fer la vostra aportació a la campanya “Dona el millor de tu. Dona sang”.

Disposareu d’un espai habilitat a la Biblioteca del COAC (carrer Arcs, 1-3, 3a planta).

Tu també pots donar sang
La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que requereix de tan sols 20 minuts per al donant i suposa la vida per a molts malalts. Al món cada dia hi ha 310.000 donacions de sang, de les quals 1.000 són a Catalunya i 6.000 a tot l’Estat espanyol.

Malgrat les donacions, actualment els nivells es troben entre els 4 i 8 dies. Així, amb campanyes com la que es durà a terme al COAC es vol contribuir a situar les reserves de sang en el nivell òptim, entre 10 i 12 dies.

Qui pot donar sang?


Consulteu les recomanacions i motius d’exclusió per donar sang i, si podeu donar sang, us animem a que vingueu el dia 19 de setembre al COAC. Recordeu portar un carnet d’identificació i no venir en dejú.

D’altra banda, si esteu interessats a donar sang però el dia 19 de setembre no podeu venir a la seu del COAC, podeu consultar el calendari de recollida dels propers dies.
2/09/2019
Tornar