Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El COAC acull l'Assemblea General del Consell d'Arquitectes d'Europa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dia 22 de novembre, el Consell d'Arquitectes d'Europa (CAE) celebrarà la seva Assemblea General a la seu del COAC de plaça Nova, amb la participació de les 43 organitzacions que en formen part,  entre les quals el CSCAE.

Amb motiu de l'Assemblea, s'han organitzat diversos actes paral·lels, alguns dels quals estan oberts al públic. El més destacat és la festa de cloenda a l'Espai Simon 100, el 22 de novembre, i la conferència Young Architects's Forum, el 23 de novembre al COAC. Més informació.

Dins del programa d'activitats, també s'han organitzat visites per als assembleistes al Recinte Modernista de Sant Pau,  el Centre Kàlida, l'Institut de Recerca Biomèdica, el Pavelló de la República i la Casa Bloc de Sant Andreu. 

Consell d'Arquitectes d'Europa
El CAE, fundat l'any 1990, està format per les institucions nacionals representatives i regulatòries dels països membres de la Unió Europea, a més de Suïssa i Noruega.

A través de les organitzacions membres, el CAE representa els interessos de més de 600.000 arquitectes de 31 països, i vetlla per la promoció de l'arquitectura a Europa i el foment de la qualitat arquitectònica i el desenvolupament sostenible de l'entorn construït. També defensa la qualitat de la pràctica professional i la cooperació entre fronteres.

Per a més informació, consulta el web del CAE.
30/10/2019
Tornar