Concert "Música sense barreres"

El COAC amb la cultura inclusiva i accessible

Imatge: 
© Laia Ruiz | Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i Fundación Grupo SIFU
Amb motiu del Dia Internacional dels (Dis)capacitats, el 3 de desembre, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundación Grupo SIFU han organitzat el concert per a la inclusió “Música sense barreres”.

El concert, protagonitzat per un grup de músics amb diferents (dis)capacitats, ha tingut com a fil conductor la sensibilització cap a la cultura inclusiva i accessible i contribueix a trencar les barreres mentals envers les possibilitats d'aquest col·lectiu.

L'actuació es va realitzar a la 8a planta de la seu de plaça Nova, un espai versàtil per a la realització de diferents activitats i que, per la seva bona acústica, ha estat idoni per celebrar aquest acte. En aquesta ocasió, la il·luminació de l'espai ha anat a càrrec de SIMON.

La trobada dona el tret de sortida a una sèrie d’accions que duran a terme ambdues entitats amb l’objectiu de sensibilitzar, conscienciar i orientar en l’àmbit de la (dis)capacitat i accessibilitat universal.

Així, el COAC i la Fundación Grupo SIFU signaran un conveni marc que establirà les bases d’una col·laboració dirigida a contribuir a la normalització i impuls de la inserció laboral de les persones amb discapacitat i a promoure la seva plena integració. En virtut del conveni, es faran activitats de formació, assessorament, sensibilització, etc. de les quals anirem informant.3/12/2019
Tornar