Per Sant Jordi, vine al COAC!

Per Sant Jordi, vine al COAC!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Com cada any, el 23 d'abril el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebra la Diada de Sant Jordi a les seves seus.

Barcelona
A plaça Nova, estaran instal·lades les parades de llibres de la Cooperativa Jordi Capell, amb un 10% de descompte sobre el preu habitual. Així mateix, com és tradicional, la Cooperativa ha convidat tots els arquitectes que han publicat algun llibre en el darrer any a signar exemplars entre les 12 i les 14 h. Consulta el llistat d'autors confirmats.

Celebrem junts que som Premi Nacional de Cultura
Enguany, el Col·legi d'Arquitectes hem estat guardonats amb el Premi Nacional de Cultura. Us convidem a celebrar-ho plegats de 12 a 14 h a la sala d'exposicions. Us hi esperem!

50 anys de l'Arxiu Històric i 75 anys de Quaderns
Aqust 2019 es compleix mig segle de la creació de l'Arxiu Històric del COAC i 75 anys del naixement de la revista Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme. En un dia en què la cultura és protagonista, recuperem la història d'aquesta publicació, principalment la dels anys 90: us podreu endur exemplars de manera gratuïta. 

Ebre
S'obsequiarà amb una rosa i un llibre als col·legiats que vagin a la Demarcació.

Girona
Del 23 al 26 d'abril, la Biblioteca de la Demarcació comptarà amb una parada de venda de llibres.

Osona
Parada de venda de llibres, entre d'altres, les publicacions Josep Maria Pericas i Morros. ArquitecteAlexandre Soler i March, arquitecte.

Tarragona
Del 23 d'abril al 3 de maig, la Biblioteca de la Demarcació posa a la venda de llibres i revistes a preu reduït, al primer pis de la seu.


15/04/2019
Tornar