eXSperiencia Sant Antoni

El concurs AJAC: eXSperiència #2 ja té guanyadors

Imatge: 
© Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC)
L’AJAC presenta els guanyadors del concurs de disseny d’aparadors "eXSperiència #2: petits espais i arquitectes joves", que donava l’oportunitat a arquitectes joves de dissenyar i executar parades de la Fira de Sant Antoni del proper 28 de juny.

Es tracta d’una fira de mostres on els comerciants del barri adherits a l’associació de comerciants SAC‐Sant Antoni Comerç mostren els seus productes en un ambient festiu, amb esdeveniments i actes diversos programats al llarg de tot el dia amb la finalitat de reactivar el comerç del barri.

El concurs
Els participants a eXSperiència #2 tenien com a premissa dissenyar i executar els separadors entre les parades de la fira de Sant Antoni, que es desenvoluparà en una carpa fixa situada al carrer d’Urgell de Barcelona.

El disseny ha de contemplar que l’execució dels separadors s’ha de realitzar en 2 hores pels propis membres dels equips guanyadors i desmuntar‐la en finalitzar la fira.

Els separadors formaran una L de 300 x 200 cm, on el costat de 300 cm serà el fons de la parada i el de 200 cm el lateral (mitgera amb la parada següent). L’altura i el gruix del separador dependrà de la pròpia proposta i els materials complementaris que s’utilitzin. Així, les bases del concurs establien dos tipus de separadors en funció del material base cedit per un patrocinador i l’Ajuntament.

D’aquesta manera s’han proclamat tres premis: dues propostes construïdes a base de caixes de cervesa Moritz i una proposta que es realitzarà amb les tanques metàl•liques de carrer.

Per veure les propostes premiades aneu al web de l'AJAC.

Us esperem el 28 de juny a la fira de Sant Antoni

17/06/2014
Tornar