proposta de l'equip Pascual i Ausió Arquitectes + Nikken Sekkei

El Jurat de l'Espai Barça escull la proposta dels arquitectes catalans Pascual i Ausió + Nikken Sekkei per al nou Camp Nou

Imatge: 
Projecte de l'equip Nikken Sekkei + Pascual i Ausió Arquitectes per al nou Camp Nou © FC Barcelona
El Jurat de l'Espai Barça ha escollit per unanimitat la proposta de l'equip Pascual i Ausió Arquitectes + Nikken Sekkei com a guanyadora del concurs arquitectònic del nou Camp Nou.  El Jurat del concurs està format per cinc membres del Club, tres membres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i un membre de l’Ajuntament de Barcelona. 

L’equip Nikken Sekkei + Pascual i Ausió Arquitectes s’ha imposat a les propostes d'AECOM + B720 Arquitectes, AFL + Mateo Arquitectura, Arup Sport + Taller d’Arquitectura Ricardo Bofill, BIG + IDOM + BAAS Arquitectes, GENSLER Sport + OAB, HKS + COX + Batlle i Roig Arquitectes, i POPULOUS + Mias Arquitectes + RCR Arquitectes.

La presentació del projecte de construcció del nou Camp Nou tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà en les properes setmanes. L’exposició permanent de l’Espai Barça, ubicada a la Sala París, i que es va obrir coincidint amb la presentació del nou Palau Blaugrana, es complementarà amb el projecte guanyador del concurs arquitectònic del nou Camp Nou. D’aquesta manera, la mostra permetrà conèixer amb detall els projectes del nou Camp Nou; del nou Palau Blaugrana, de l’equip HOK + TAC Arquitectes; i del nou Miniestadi, de Batlle i Roig Arquitectes. Properament, l'exposició es podrà veure també a la seu del Col·legi d’Arquitectes.


Per poder conèixer més detalls sobre l'Espai Barça, podeu consultar el web del FC Barcelona.
 

9/03/2016
Tornar