Conferència: Mario Corea

Imatge: 
Hospital Universitari Sant Joan de Reus (Mario Corea,Lluís Moran,Pich-Aguilera Architects)
La Demarcació de Tarragona, conjuntament amb el Centre de Lectura de Reus, us conviden a la conferència de l’arquitecte Mario Corea que es farà el dijous 25 de maig a les 19.30h al Centre de Lectura de Reus. Ens parlarà dels projectes recents que porten a terme des del seu despatx professional i també ens explicarà com es va concebre el projecte de l’hospital universitari Sant Joan de Reus, obra del seu estudi.
Presentarà l'acte l'arquitecte Jordi Bergadà.

Mario Corea Aiello va néixer a Rosario el 1939. El 1962 es va graduar a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Nacional del Litoral a Rosario, per després traslladar-se a Boston on en 1964 rep el títol de Master of Architecture in Urban Design. A Cambridge l’arquitecte va ser col·laborador de l’estudi Sert, Jackson and Associates de 1962 a 1965, i en els dos anys següents va col·laborar en els estudis de Desmond and Lord i Paul Rudolph. El 1968 comença la seva trajectòria acadèmica com a docent de l’Institut de la Facultat d’Arquitectura, Planejament i disseny a la Universitat Nacional de Rosario, i el 1970 rep el Diploma in Urban Studies de l’Architectural Association de Londres.
L’any 1976 la difícil situació política a l’Argentina l’obliga a emigrar novament del país i Sert li ofereix treballar a Barcelona. Exerceix del 1976 al 2007 com a professor a l’Escola Tècnica Superior d’Aquitectura del Vallès. A Barcelona, ​​Corea va integrar el seu estudi amb els arquitectes Edgardo Mannino (1981-1991) i Francisco Gallardo (1981-1997). De 1997-2000 estableix Mario Corea Arquitectura. En 2000 formen l’estudi Corea-Morán Arquitectes, al costat de Lluís Morán (2000-2010).
En l’actualitat l’arquitecte continua desenvolupant tant la seva pràctica professional a Barcelona a l’estudi Mario Corea Arquitectura com la seva trajectòria acadèmica, impartint conferències, tallers i seminaris a Europa, Àsia, Estats Units i Argentina.

Descarrega el targetó

 
Versió per a imprimirPDF version