Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Arquitectonics. Mind, Land & Society

Convocatòria pel Congrés Internacional Arquitectonics

Obre la convocatòria per presentar ponències per al proper Congrés Internacional Arquitectonics. Aquest congrés, que tindrà lloc a plaça Nova del 3 al 5 de juny, està coordinat per Josep Muntañola Thornberg, amb la col·laboració de la UPC, UNICEF i el COAC.

L'edició d'enguay porta per títol 'ARQUITECTURA, EDUCACIÓN Y SOCIEDAD'.  Els àmbits de recerca en què s'estudiarà el disseny arquitectònic i urbanístic seran l'àmbit educatiu, el professional i el de participació social. Els treballs s'agruparan en tres categories: les relacions entre teoria, mètodes i pràctiques; l'avaluació del coneixement (assessment); i la producció del coneixement. 

Estudiants de doctorat i de màster, professors i investigadors estan convidats a enviar un resum d'una pàgina DinA4 en castellà o anglès per a aquest congrés abans del 31 de gener a newsletter.pa@upc.edu.

Es publicaran al web arquitectonics.com tots els abstractes acceptats. Més tard, l'octubre de 2015, es penjaran les comunicacions completes. A més, una selecció de comunicacions i abstractes es publicaran a la revista internacional 'Arquitectonics. Mind, Land & Society'.

El congrés comptarà amb la participació dels arquitectes Alexandru Calcatinge (Romania), Olaf Fjeld (Noruega), Jan Gehl (Dinamarca), Amos Rapoport (Polònia), Maria Voyatzaki (Grècia) i Alan Penn (Londres), així com del filòsof John Searle i el psicòleg Liam Bannon. 

Descarregar fitxa de registre
12/01/2015
Tornar