Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

CaboSanRoque exposen a La Cova

El divendres 12 de desembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració de l’exposició 'Patafísica del soroll de CaboSanRoque (Laia Torrents i Roger Aixut), amb la participació dels dos músics que faran una conferència inaugural per explicar-nos la seva particular visió de "Què és per a ells la Tècnica?"

Aquesta exposició forma part del cicle expositiu “La Cova sobre la Tècnica”, que ha programat el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona per aquest nou curs 2014 / 2015, i té per objectiu donar a conèixer diferents maneres d’imaginar, projectar, composar, muntar, mesclar, construir, materialitzar i post-produir una obra.

'Patafísica del soroll
L’exposició vol mostrar els processos de creació de les màquines sonores i instruments de CaboSanRoque, unes eines amb forma de collages mecànics, que esdevenen un mitjà d’expressió únic per a cada projecte. La construcció d’aquests artefactes es fa sempre a partir d’objectes emmagatzemats durant anys al taller, objectes que carreguen sobre els seus materials la memòria d’una vida obsoleta. És la redempció dels objectes a través de la ‘patafísica del soroll.

La construcció d’aquests collages sonors es produeix sempre a través d’un procés que relaciona la física del so, la metafísica de l’objecte i la ‘patafísica, en una espiral de passades successives al voltant de l’objecte concret i el so.

L’espiritualitat sonora de John Cage, la particular visió del món i la ciència d’Alfred Jarry i la rigorosa comprensió de la física del so dels germans Baschet es fonen en l’univers mecànic i sonor de CaboSanRoque.


Exposició del 12 de desembre de 2014 al 7 de febrer de 2015.
Horari de visita: Feiners, de 9 a 15 hores.
Plaça de la Catedral, 8. Girona.
4/12/2014
Tornar