Cicle "Debat a bat": Ramon Solana - Alejandro Royo + Mercè Bosch

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El divendres 15 de maig a les 20 h tindrà lloc, a la Sala d'Actes de la Demarcació de Lleida del COAC, la conferència a càrrec dels arquitectes Ramon Solana - Alejandro Royo i l’arquitecta Mercè Bosch, on exposaran la seva obra recent. La conferència s’emmarca dins del cicle de conferències “Debat a bat: obra recent” d’arquitectes de la Demarcació de Lleida.

RAMON SOLANA - ALEJANDRO ROYO: “PROJECTES D’AUTOCONSUM”
Ramon Solana Montero (El Pont de Suert, 1962), arquitecte per l’ETSAB (1987), i Alejandro Royo Iglesias (Bonansa, 1960), arquitecte per l’ETSAB (1994), treballen en equip i comparteixen despatx professional al Pont de Suert des de l’any 1987. Han desenvolupat diversos projectes d’edificació i obra civil, han realitzat múltiples treballs d’urbanisme i gestió integral i tots dos han treballat en gestió pública en diversos municipis.

MERCÈ BOSCH ROMA: “L’ACULL DE LES MITGERES”
Mercè Bosch Roma és arquitecta per l’ETSAB (1998), ha col·laborat en diversos despatxos de BCN i l'any 1999 va fundar el taller d’art i arquitectura 3carme33 a BCN. Actualment té despatx professional d’arquitectura a Balaguer i és professora de l’Escola d’Arquitectura La Salle-Ramon Llull de BCN.
 
Versió per a imprimirPDF version