Conferència al COAC de l'arquitecte mexicà Felipe Leal

Imatge: 
© Felipe Leal
El dimecres 3 de desembre, l'arquitecte Felipe Leal oferirà la conferència titulada "Espacio público y tejido social", a la sala d'actes de plaça Nova.

L'acte s'organitza en col·laboració amb la Corresponsalia Barcelona del Seminario de Cultura Mexicana, recentment inaugurada.

Felipe Leal va ser director de la Universidad Autónoma de México, Maestro investigación y docencia; va estar a càrrec de la inscripcció de “Ciudad Universitaria” a la llista de patrimoni mundial UNESCO, de la creació del Museu universitari d’art contemporani i del rescat i restauració del museu de l’Eco i va ser director de la Secretaria de Desarrollo Urbano y Vivienda de ciutat de Mèxic. Professor convidat a universitats diverses de llatinoamerica, EUA i sud d’Europa, conductor de programa de radio i de televisió sobre arquitectura i urbanisme i Premi visión del diseño, mérito universitario. Actualment té el seu propi despatx i ha fet auditoris, estacions, la casa estudi de Gabriel Garcia Márquez i d’altres artistes.

Vegeu el vídeo de la conferència:
Versió per a imprimirPDF version