Converses amb joves arquitectes. NUA arquitectures

Imatge: 
© NUA arquitectures

NUA arquitectures és un estudi de joves arquitectes que exploren i treballen en àmbits d’arquitectura i disseny a totes les escales, mitjançant estratègies sensibles amb la memòria dels llocs i amb el medi ambient. Busquen donar resposta als canvis socials i culturals de les ciutats i els territoris contemporanis, a través d’intervencions que tenen com a objectiu principal millorar la vida de les persones.

Durant la xerrada ens parlaran dels nous reptes que creuen que té la nostra professió, i les estratègies que utilitzen per afrontar-los a través del seu treball diari a l’estudi, amb els projectes i les obres que estan realitzant actualment.

La seva obra Centre de Servei de Distribució d’Aliments, a Campclar, ha estat un dels 7 projectes seleccionats per representar Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016.

Ferran Tiñena Guiamet, Arnau Tiñena Ramos i Maria Rius Ruiz són els components d’aquest estudi. Després de la xerrada compartiran amb els assistents un sopar informal a la seu de la Delegació.

Podeu confirmar la vostra assistència aquí.


Col·labora:

SQUARE

 

Versió per a imprimirPDF version