Eleccions municipals a l'Ajuntament de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Amb motiu de les eleccions municipals del proper 24 de maig, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza el proper dimecres 20 de maig (19h) a la sala Rafael Masó de Girona, una trobada conjunta amb els diferents partits que es presenten a l’Ajuntament de Girona que ens presentaran el seu projecte de ciutat.

En concret, a la trobada hi participarà Carles Ribas de Convergència i Unió, Manuel Martín del Partit dels Socialistes de Catalunya, Concepció Veray del Partit Popular a Catalunya, Lluc Salellas de la CUP, Núria Terés d’Entesa, i Miquel Poch d’Esquerra Republicana de Catalunya. L’acte estarà conduit pel periodista Jordi Grau.
Us demanaríem que, per fer més dinàmica la sessió, ens féssiu arribar les vostres inquietuds o preguntes concretes sobre els temes que us interessen, i que el moderador transmetrà als diferents partits. Aquestes ens les podeu fer arribar a través de l'adreça de correu electrònic premsa.gir@coac.cat.

Amb l’organització d’aquesta trobada, la Demarcació de Girona del COAC vol ser present en un procés tan rellevant per a la ciutat com és la celebració dels comicis municipals, posant la institució a l’abast de professionals i ciutadans com entitat implicada en els processos de transformació social i urbana.

Versió per a imprimirPDF version