Jornada del Congrés dedicada a l'Arquitectura de la Cooperació

Imatge: 
© DAW OFFICE. Escola a Trionck Essyl, Senegal, a càrrec de l'arquitecte David Garcia Martinez. Seleccionat per als Ajuts COAC a la Cooperació 2015

El COAC, mitjançant el 0,7% del pressupost anual, dóna suport a diverses entitats de cooperació, locals i internacionals, centrant-se en aquells projectes relacionats amb l’activitat dels col·legiats -bàsicament l’arquitectura i l’urbanisme- i on la construcció d’edificis, el planejament urbanístic o les eines associades a aquestes activitats siguin una de les parts més importants del projecte.

La jornada se centrarà en la cooperació internacional. A més de debatre quin és el rol que els arquitectes poden jugar en els diferents projectes de cooperació, es vol disposar d’un espai on els diferents actors de la cooperació es puguin trobar i conèixer, de manera que hi hagi la possibilitat que en surtin sinergies diverses. Alhora, també interessa posar en valor la feina professional dels arquitectes de manera que la seva aportació al projecte impliqui una millora substancial en el disseny, l’eficiència, l’eficàcia i la integració dels projectes de cooperació.

Comptarem amb la participació, entre d'altres, de la Direcció de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Lluís Llach, la Fundació Vicente Ferrer, Txarango i les Escoles d'Arquitectura ETSAB, ETSAV, UIC i URL. Seguidament es presentaran diversos projectes de cooperació, agrupats en tres temàtiques: projectes sanitaris, projectes educatius i projectes socials i culturals.

Es prega confirmació d'assistència aquí.

Podeu descarregar-vos el programa aquí.

Versió per a imprimirPDF version