Jornada sobre el desenvolupament de projectes d’edifici de baix consum d’energia

Imatge: 
© Eva Crespo
La Delegació d’Osona organitza, per al 28 de novembre, una jornada gratuïta dins el marc del Projecte Europeu SustainCo, creat per donar a conèixer i donar suport al desenvolupament de projectes d’edifici de baix consum d’energia, especialment en zones de baixa densitat de població dels set països que participen al projecte.

Es presentarà el projecte i s’explicaran diferents estratègies —tècniques, financeres, d’energies renovables— per aconseguir un edifici nZEB, a càrrec de l’arquitecta Eva Crespo i l’enginyera industrial Maria Valle.

A les jornades es presentaran dos casos d’estudi: Can Gramunt, de Christoph Peters i Manel Mora; i la Casa passiva Arboretum, de Josep Bunyesc.

Projecte Europeu SustainCo
L’objectiu principal és augmentar la visibilitat dels actors i exemple capdavanters, tant per obra nova com per renovació, tot fomentant la confiança i incrementar les capacitats del sector públic.

El programa de treball inclou el desenvolupament de guies i eines focalitzades en els aspectes tècnics i financers dels nZEB, en relació amb l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables. Igualment, s’inclou també la promoció de 40 casos d’estudi amb informació detallada sobre els projecte nZEB més capdavanters.

En paral·lel, el projecte SustaincoCo ha implementat un servei d’informació tecnològica sobre els nZEB en zones de baixa densitat de població. Podeu contactar-ho amb ASCAM a través d’aquest formulari 


Cal confirmació d’assistència a les jornades.
Versió per a imprimirPDF version