Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcació de Girona i Citylift signen un conveni per treballar conjuntament en accions formatives i de promoció de l’arquitectura

La Demarcació de Girona del COAC ha signat un conveni amb l’empresa Citylift per treballar conjuntament en accions formatives i de promoció de l’arquitectura. El conveni el van signar el 26 de gener el president de la Demarcació de Girona del COAC, Narcís Reverendo, i el director general de l’empresa Citylift, Cayetano Pérez.

En el marc d’aquest conveni, Citylift realitzarà accions formatives i de difusió sobre el món de l’ascensor, amb la participació de tècnics i especialistes de Citylift.  També es preveu la creació d’un canal directe dedicat a l’assessorament continuat en temes d’accessibilitat.

Citylift també dóna suport a diferents activitats culturals i de promoció de l’arquitectura, com el Simposi sobre Sòl No Urbanitzable i la 20a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017.

CITYLIFT
És una empresa gironina que opera en àmbit espanyol especialitzada en el manteniment, instal·lació d’ascensors i aparells d’elevació de totes les marques i models, en edificis de nova planta o edificis existents que no en disposaven originalment. L’empresa també gestiona i coordina tot el procés d’instal·lació de l’ascensor fins a l’entrega al client, i proporciona una solució específica adaptada a les necessitats de cada usuari.17/02/2017
Tornar