La Mostra d’Arquitectura de Barcelona viatja a Venècia coincidint amb la biennal

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Del 30 de juny al 18 de juliol es pot visitar a la Sala Gino Valle de la Università Iuav di Venezia (IUAV) l'exposició amb les obres presentades a la Primera Mostra de Barcelona, organitzada per la Demarcació de Barcelona del COAC, amb el patrocini d’EPSON.

La Mostra recull un total de 208 obres en les modalitats d'edificació, rehabilitació, espais exteriors i interiorisme fetes a municipis del Barcelonès i el Baix Llobregat entre els anys 2008 i 2011. Amb aquesta exposició s’acompleix un dels objectius de les Mostres d’Arquitectura del COAC, que és donar a conèixer el treball dels arquitectes d’arreu del territori català, defensant i impulsant la manera com participen en la vida dels ciutadans i en la cultura catalana.

L’exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració del corresponsal a Venècia Alberto Collet, membre de la Xarxa de Corresponsals del COAC, que ha coordinat les institucions implicades perquè la Mostra d’Arquitectura de Barcelona viatgés fins aquesta ciutat, coincidint amb la Biennal d’Arquitectura. La Xarxa de Corresponsals està formada per arquitectes que treballen a l’exterior i que actuen en nom i representació del Col•legi d’Arquitectes com enllaç entre els professionals desplaçats, els arquitectes que des de Catalunya tenen contacte professional amb l’estranger i les institucions professionals i col•legials de cada indret.

Sala Gino Valle
La sala Gino Valle representa l’ensenyament i les activitats d’investigació de la IUAV. Les exposicions que s’hi realitzen constitueixen una proba de l’interès mostrat per la universitat a algunes figures de la història de l’arquitectura, alguns dels problemes de disseny i algunes de les tendències actuals de la producció arquitectònica a nivell nacional i internacional.

La Mostra d’Arquitectura de Barcelona s’exposa durant el workshop d’estiu de la IUAV, el taller estival més gran de les universitats d’Europa.
26/06/2014
Tornar