Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Rolf D. Weisse

L'arquitecta Eva Jiménez rep el Premi Extraordinari de Doctorat de la UPC

L’arquitecta Eva Jiménez ha estat guardonada el 23 de setembre amb el Premi Extraordinari de Doctorat de la UPC 2014 per la seva tesi doctoral “El pilar en Mies van der Rohe. El lèxic de l’acer”.

Els premis extraordinaris de la UPC es convoquen anualment per premiar les millors tesis doctorals i valoren la producció científica que se'n deriva durant els dos cursos posteriors a la seva defensa.

La tesi d'Eva Jiménez aporta una nova interpretació, tant tecnològica com contextualitzada, sobre l’arquitectura de Mies van der Rohe. El seu estudi revela l’existència de tres períodes en l’obra de Mies que corresponen al desenvolupament de tres pilars diferents i són resultat d’una transferència tecnològica entre Mies i Peter Behrens, Mies i Albert Kahn, i Mies i Konrad Wachsmann, respectivament.

La tesi està recomanada per la revista Tectonica. Monografías de arquitectura, tecnología y construcción i publicada a la base de dades TDX i Open Accesss Thesis and Desertations, d’àmbit internacional.

Eva Jiménez és coordinadora de formació a l’Escola Sert COAC i col·legiada a la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Més informació.
21/09/2014
Tornar