Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L'arquitectura bioclimàtica guanya el Premi COAC de treballs de recerca

El projecte "Arquitectura bioclimàtica. Construcció respectuosa amb el medi ambient", de Pau Ventura Pericot de l'Institut Salvador Espriu, va guanyar aquest mes de juny, el Premi sobre urbanisme, arquitectura i ciutat que otorga la Demarcació de Girona del COAC dins els premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat que convoca des de l'any 2000 el Consell Social de la Universitat de Girona.

Aquests premis volen promoure i potenciar la recerca entre els joves en un àmbit de proximitat entre l’ensenyament secundari i la UdG, i es realitzen, juntament amb la col·laboració amb la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, i l’Ajuntament de Girona. Des de 2012, compten també amb el patrocini de les dues escoles adscrites a la UdG amb seu a Salt, l’Escola Universitària ERAM i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES).

L’acte de lliurament dels premis va comptar amb la presència de la presidenta del Consell Social, Rosa Núria Aleixandre; el delegat del rector per a l’Acció Preuniversitària, David Brusi; Marta Madrenas, regidora d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Girona; Narcís Reverendo, president de la Demarcació de Girona del COAC; Anna Prior, coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Girona, així com els representants de totes les institucions que hi donen suport.

Durant l’acte, Ester Manrique Salas, llicenciada en química i guanyadora de l’edició de 2008 dels Premis de Recerca d’Estudiants de Batxillerat ha pronunciat la conferència: “Del treball de recerca de batxillerat a la recerca a la universitat”.

Enguany s’hi han presentat 326 estudiants procedents de 96 centres d’ensenyament de les comarques gironines, d’Osona, del Maresme i del Vallès Oriental. D'aquests, onze treballs n'han resultat premiats en els àmbits d’humanitats i ciències socials, ciència, tecnologia, arquitectura, joventut, arts visuals, salut i esport i ciutat de Girona.

Els guanyadors obtenen la matrícula gratuïta a qualsevol dels estudis que s’imparteixen  a la UdG i reben una quantitat per a l’adquisició de material educatiu.
13/06/2014
Tornar