Parlem sobre les intervencions a la Casa de la Convalescència de Vic

Imatge: 
© Vives Bassa Ayala, SCP
El 17 de setembre a les 19 h tindrà lloc una nova sessió de la 4a edició del cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”, que portarà per títol Intervencions a la Casa de la Convalescència de Vic.
L'acte comptarà amb la presència dels arquitectes autors de les obres de restauració i adequació funcional de la Casa de Convalescència de Vic, a càrrec de l’equip tècnic VIVES BASSA AYALA, SCP (Josep Lluis Vives i Conde, enginyer i restaurador; Victòria Bassa i Garrido, arquitecta; Núria Ayala i Mitjavila, arquitecta i Jaume Alomar Sureda, arquitecte tècnic ).

Consulteu el programa

La jornada forma part l'espai 'Fundamentals' de la programació de Cultura del COAC, en què es mostraran obres, tècniques i col·leccions d'arquitectura.

En concret, aquest cicle de conferències/debat, organitzat per l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic i l'Àrea d’Activitats Culturals del COAC per quart any consecutiu, gira al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

Veure vídeo de la sessió:
Versió per a imprimirPDF version