Pedalades del PDU Metropolità

Imatge: 
© “Paisatge de la Metròpoli”, AtlesMetropolisBarcelona, AMB
L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) vol iniciar un debat sobre el nou Pla Director Urbanístic Metropolità.
La primera fase d’anàlisi i diagnosi, dirigida per Joan Busquets, va ser recollida en l’exposició “Metròpolis Barcelona” al Disseny HUB Barcelona, que va tancar el passat 25 d’abril. L’exposició volia explicar el territori metropolità de Barcelona des de tres perspectives: el passat, el present i el futur.
En aquest parèntesi en què estem, acabada la primera fase i l’inici de la redacció de l’avanç del PDU, entenem que és un bon moment per parlar-ne. Per això, estem organitzant quatre “mirades” sobre el territori metropolità. 
La primera sessió, el 24 d’octubre, serà al voltant del riu Besòs, amb bicicleta, un mitjà de transport que té una velocitat adequada per fer aquest reconeixement. 

El punt de trobada és l'Estació de rodalies de Montcada i Reixac (línia R2), a les 9.30 h. El punt final de la pedalada serà el Port nàutic del Fòrum, cap a les 14.30 h. 

Els participants podran portar la seva pròpia bicicleta. Hi haurà, també, la possibilitat de llogar una bicicleta normal o elèctrica, que s’entregarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. Després del recorregut en bicicleta, dinarem al restaurant del port i, durant la sobretaula, iniciarem un debat obert.

Jornada gratuita.
Lloguer bicicleta normal: 9,50 €.
Lloguer bicicleta elèctrica: 19,50 €.
Dinar: 18,50 €.

Aforament complet. S'han tancat les inscripcions per a la sessió del 24 d'octubre.

Les properes "mirades" seran:
· 21 de novembre (riu Llobregat)
· 19 de desembre (BCN: de Collserola al litoral)
· 16 de gener de 2016 (el Vallès)

Versió per a imprimirPDF version