Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona

La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya COAC convoca la 18a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona amb l'objectiu de posar en valor l’arquitectura feta en l’àmbit territorial de la demarcació, per tal de mostrar l’excel•lència i l’esforç col•lectiu dels professionals.

Als premis s’hi poden presentar obres que abordin diferents escales de treball, diverses formes d’intervenció i entorns dispars, que s’adscriuran en una de les tres categories següents: Arquitectura, Urbanisme i Paisatge i Espais Efímers.

Enguany, el Jurat que valorarà els projectes està presidit per l'arquitecte Matija Bevk (Eslovènia), i pels vocals Anna Bach (BCN), Xevi Bayona (Olot) i Pere Joan Ravetllat (BCN), acompanyats per un membre de l'actual Junta Directiva de la Demarcació de Girona del COAC, que actuarà com a secretari sense vot.

En aquesta ocasió els premis seran:
PREMIS DEL JURAT: El jurat atorgarà un premi per cada categoria: Arquitectura, Urbanisme i Paisatge, i Espais Efímers.

PREMI DE L’OPINIÓ: Les obres seleccionades per part del jurat opten al ‘Premi de l’opinió de la Cultura i de la Indústria, on professionals de la gestió cultural i de la comunicació, per una banda i, de la recerca tecnològica i la producció industrial per l’altra, escullen una de les obres per a poder donar el guardó.

El termini per presentar les propostes acaba el divendres 6 de febrer de 2015, a les 14 hores.

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre els premis, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 412 892 o premsa.gir@coac.cat


Bases 2015
1/12/2014
Tornar