Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© InvestHK

Trobada informativa amb el departament d’Indústries Creatives del Govern de Hong Kong

El proper dijous 1 d’octubre, a les 17.30 h, es realitzarà a plaça Nova una trobada entre Doris Fong, responsable del departament d’Indústries Creatives del Govern de Hong Kong, InvestHK, i aquells estudis d’arquitectura catalans interessats a exportar serveis a Àsia Pacífic, fonamentalment a la Xina.
 

La Sra. Fong visita la ciutat comtal ja que Barcelona és la convidada d’enguany al Business of Design Week 2015 Hong Kong, un dels esdeveniments més importants del món sobre pensament creatiu i gestió d’indústries creatives.

Durant la trobada, que serà en anglès, els assistents podran conèixer de primera mà les oportunitats que ofereix aquesta regió, així com les possibilitats que tenen per introduir-se o créixer en el mercat asiàtic.

Per motius d’organització, la trobada quedarà limitada a 10 inscripcions. Us podeu inscriure enviant un correu a internacional@coac.net amb el tema “Trobada Hong Kong”. Per a més informació, podeu contactar amb el Servei Internacional COAC via correu o per telèfon al 93 306 78 14.

· Dossier informatiu del sector arquitectura i disseny a Hong Kong
· Web del BODW 201521/09/2015
Tornar