Visita guiada a un edifici d'habitatge d’estructura de fusta

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 20 d'abril a les 10.30 h i el 22 d'abril a les 16.30 h es realitzaran dues visites d'obra guiades a un edifici d'habitatge d'estructura de fusta a Gràcia. Seràn jornades tècniques, gratuïtes i exclusives per a col·legiats, en què es visitarà l'edifici residencial privat d'estructura de fusta més alt de Barcelona, actualment en construcció. Es tracta d'un habitatge unifamiliar entre mitgeres al barri de Gràcia, dissenyat per Garcia & Sala Arquitectes, de planta baixa més dues plantes, un altell i soterrani.

L'edifici s'està construïnt amb pilars i entramat lleuger de fusta laminada i bigues de fusta laminada encadellades. L'estructura de fusta és obra de la constructora House Habitat Casa Pasiva, empresa organitzadora de la jornada.

L'habitatge tindrà uns 346 m2 de superfície construïda i tindrà qualificació energètica "A", amb un consum d'energia de 31 kWh/m2 any i unes emissions de 7 kg de CO2/m2 any.

Les inscripcions per a les dues dates de visita ja estan tancades.

Important: els assistents hauran de portar el seu propi CASC de seguretat.
 

En l'organització d'aquesta visita hi col·labora Construradio, programa radiofònic exclusiu sobre construcció, que el passat 16 de març va fer un programa dedicat a aquesta obra. Podeu accedir al resum del programa i a l'audio aquí.

 
Versió per a imprimirPDF version