Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El COAC i Technal signen un conveni per a l'organització i difusió d'activitats d'interès per a col·legiats

El Col·legi d’Arquitectes ha signat un conveni amb l’empresa Technal per a l'organització d'accions formatives i de difusió dels productes Technal durant el 2017. El conveni el van signar el passat 23 de gener la secretària de la Junta de Govern del COAC, Assumpció Puig, i el Sr. José Velasco en qualitat d'apoderat de Technal. 

Accions formatives i de difusió de productes Technal
En el marc d'aquest conveni, Technal aposta pel patrocini d'accions que promocionen l'arquitectura en tot el territori català, com ara la 20a edició dels Premis d'Arquitectura de Girona i la X Mostra d’Arquitectura de Tarragona, Biennal Alejandro de la Sota. A més a més, i a banda d'organitzar una Jornada Tècnica de presentació de nous productes, també col·laborarà amb l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC).

Així mateix, es va acordar que el COAC serà la seu de presentació del catàleg Premi Technal, que es durà a terme l'últim trimestre del 2017.

Technal
La marca Technal ofereix una gamma de solucions per a tancaments d'alumini: murs cortina, finestres practicables i correderes, portes, baranes, divisons d'interiors i sistemes de protecció i captació solar per a la generació d'energia fotovoltaica. Durant 50 anys Technal ha seguit una filosofia basada en la innovació constant en el mercat de la fusteria d'alumini i actualment els seus productes es fan servir en tots els sectors de l'edificació: residencial, corporatiu, hospitalari, hoteler i industrial.


7/02/2017
Tornar