Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Hospital Vall Hebron

Novetats en el Concurs per al nou edifici de la Fundació del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR)

La Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron ha convocat un concurs per escollir el disseny d'un nou edifici de la Fundació, així com una proposta de reordenació del Campus. Es tracta d'un concurs a dues voltes, en el qual el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya hi col·labora formant part del jurat. En paraules de la Fundació, “el nou edifici de recerca busca ser una clara aposta estratègica beneficiosa pels investigadors i una bona oportunitat per captar i retenir nou talent, potenciar aliances i ser un centre de referència d’investigació que serà clau en la projecció de futur de l’Institut de Recerca”.

Convocat com un concurs restringit amb intervenció de jurat, se seleccionaran cinc equips de participants en base a criteris qualitatius de com a màxim tres projectes realitzats, així com altres treballs de la seva trajectòria professional. A més, per a l’acreditació de la solvència econòmica exigida es permet considerar la suma de la xifra de negocis de tots els membres en cas d’unions de professionals, així com també sumar la xifra de negocis de l'equip de col·laboradors.

El concurs comportarà al guanyador un premi de 40.000 euros a compte de l'encàrrec de l’avantprojecte, així com la possibilitat de redactar el projecte i dirigir les obres de l’edifici per un total d’honoraris previstos d’aproximadament 2 milions d’euros (IVA exclòs). Així mateix, preveu primes de 20.000 euros per a cada participant seleccionat no adjudicatari que aporti la proposta ajustada a les bases que es demana a la segona fase. S‘estableix, també, una menció especial de 10.000 euros per a la millor proposta de reordenació del Campus.

S'ha ampliat el termini de presentació dels sobres n. 1 i 2 fins al dia 9 de gener a les 12 hores.

Per consultar les bases del concurs, accedeix al web del perfil del contractant.

NOVETAT: Ampliats el termini de presentació i els mitjans per acreditar la gestió de qualitat i ambiental
En un inici, les bases del concurs demanaven als licitadors acreditar la gestió de qualitat i la gestió ambiental mitjançant els ISO:90001 i ISO:14001. Arrel de la sol·licitud formulada pel Col·legi, la Fundació Vall d'Hebron ha introduït nous mitjans alternatius, i s'admetran també, o bé una justificació de la metodologia de treball que s'utilitzarà, fent èmfasi en els criteris mediambientals, o bé altres proves equivalents de garantia i gestió que els licitadors puguin presentar. D'altra banda, s'ha ampliat el termini de presentació dels sobres n. 1 i 2 fins al dia 9 de gener a les 12 hores.

Consulta aquí el document de dubtes i respostes publicat per la Fundació.
1/12/2016
Tornar