Convocatòria dels Premis AJAC IX

Convocatòria dels Premis AJAC IX

Imatge: 
© Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC)
El 2014, any del 20è aniversari de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC), es presenta la novena edició dels Premis Ajac per a joves arquitectes, en què es valorarà tant l’obra nova com els projectes, els treballs d’investigació i emprenedoria, etc. més rellevants dels arquitectes joves que han tingut lloc entre 2012 i 2013.

S’organitzen diversos jurats de prestigi per formular un veredicte desinteressat sobre les creacions com arquitectes, en una divisió de categories que és un dibuix de la professió fidel amb el que fem els joves arquitectes de Catalunya: Obra, Projectes, Articles i Emprenedoria.

La data límit per presentar propostes als IX Premis AJAC és l’1 de juliol de 2014 a les 13 h i hi poden participar tots els arquitectes o estudiants d'arquitectura menors de 40 anys (a data 31 de desembre de 2013).

Els Premis AJAC, celebrats cada dos anys, tenen l’objectiu de mostrar a la societat la qualitat de les propostes dels joves arquitectes i, alhora, donar a aquests professionals emergents una bona difusió de la seva feina.

Descarregueu-vos les bases aquí.

Més informació.

Publicació del llibre recull de les obres dels Premis AJAC VIII
L'AJAC ha publicat un llibre recull de totes les obres, projectes, PFC, articles i empreses d'arquitectura, no només en format paper, sinó també digital, premiats a la VIII edició dels Premis.

Si voleu formar part del recull d'obres dels IX Premis AJAC i que es promocionin les vostres creacions com a arquitectes en un concurs amb jurats de gran prestigi internacional, animeu-vos i presenteu-vos a l'edició d'enguany.

La publicació dels Premis AJAC VIII es pot llegir directament al blog de l'AJAC amb tots el continguts interactius, o bé us podeu descarregar una còpia d’alta qualitat.
20/05/2014
Tornar