Pintura abstracta, al costat un home fent esgrima

Arquitectes Artistes 2.0

Imatge: 
© Anna Pont, Josep M. Sarrate
Durant els últims mesos, les seus de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya han acollit l’exposició “ARQUITECTES ARTISTES”.

L’arquitectura és l’art de construir edificis, diu el diccionari, però molts dels arquitectes que projecten i dirigeixen obres, també pinten, dibuixen, fotografien... És per això, que el Col·legi d’Arquitectes ha organitzat aquesta exposició amb els arquitectes com a protagonistes, per donar a conèixer i compartir les altres vessants artístiques dels arquitectes de les nostres comarques. Hi han participat una vintena de professionals de les comarques de l’Anoia, Bages, Berguedà, Moianès i Osona.

Amb aquest voluntat, us volem presentar una pinzellada d’aquesta exposició en format digital. La situació sanitària que estem passant no ha permès que tot el públic interessat l’hagi pogut visitar, i creiem que aquest format digital ens ajudarà a acostar-vos-hi. Mentre esperem trobar sala a altres municipis del territori, us convidem a veure la presentació de l’exposició ARQUITECTES ARTISTES de mà dels seus protagonistes.

VEURE EL VÍDEO:RELACIÓ D’ARQUITECTES QUE HAN PARTICIPAT AL FORMAT DIGITAL:
Josep M. Sarrate Daurella - Jaume Moya Plana - Anna Serra Bancells - Josep Xoy Soler - Josep Manuel Rigat Ballús - Albert Colomer Busquets - Lídia Arboix Miquel - Jordi Comas Mora - Anna Pont Armengol - Jaume Bartrina Font - Guillem Elvira López - Ferran Blancafort Aliguer - Eduard Selva Esquerrà - Laura Bigas Montaner - Laura Coll Serrat
16/04/2021
Tornar