El COAC present un any més a "La Ciutat dels Somnis" amb tallers educatius

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Per segon any, el Col·legi d'Arquitectes participarà a "La Ciutat dels Somnis", el Nou Festival de la Infància organitzat per la Fira de Barcelona que enguany se celebra del 27 al 31 de desembre. El festival, que va reorientar el seu contingut l'any passat, se centra en els oficis i professions, amb la voluntat que els infants experimentin i explorin des d'una vessant lúdica a partir d'una ciutat dissenyada a la seva mida.

El COAC hi participa per segona vegada desenvolupant tallers que fomentin els objectius marcats per la Llei de l'Arquitectura, que aposta per la promoció de la disciplina arquitectònica en l'edat escolar i busca "promoure l’educació sobre l’arquitectura, el patrimoni construït i les seves incidències sobre les condicions i la qualitat de vida".

Així, sota el lema "Renovem la ciutat, construïm el futur", i de la mà de Petits Arquitectes i El Globus Vermell, el COAC torna a organitzar les dues activitats que tan bona acollida van tenir en l'edició de l'any passat:

· La Casa: mitjançant un joc de construcció, els infants podran experimentar l'ofici d'arquitecte alternant dues activitats. S'hi reflexionarà sobre el dret a l'habitatge, la casa del demà i el dret a la ciutat a partir d'una gran maqueta que cobrirà tot l'espai, un plànol-catifa de la ciutat per caminar-hi pel damunt, caixes de cartró que simbolitzen edificis edificis i peces pintades per recrear les persones, els arbres i els vehicles. 

· El Parc: els nens i nenes podran escollir un espai urbà per repensar-lo i redissenyar-lo. Des de terrats i patis fins a carrers i façanes, els infants hi hauran de "plantar" un arbre per després dissenyar un lloc, les seves característiques i reflexionar al voltant de les activitats que s'hi poden realitzar i les persones que el poden utilitzar. 

Al web de La Ciutat dels Somnis podeu consultar més informació del festival així com els horaris i accessos al recinte firal.
Versió per a imprimirPDF version