Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

Ajornat. Jornada sobre les cooperatives d'habitatges

A causa de la coincidència horària amb la compareixença del president del Govern al Parlament de Catalunya, se suspèn l'acte d'avui sobre cooperatives d'habitatge. En breu s'anunciarà nova data. Disculpeu les molèsties.
Les dificultats en la provisió d'habitatge dels últims anys, han propiciat l'expansió de models alternatius d'accés a l'habitatge. Les cooperatives d'habitatge en són un bon exemple. Cada cop desperten més interès i grups de persones que busquen un lloc on anar a viure s'estan plantejant fer-ho a través de la fórmula cooperativa.

Dimarts 10 d'octubre a les 19 h, a la Delegació d'Osona del Col·legi d'Arquitectes (Pl. Bisbe Oliba 2, Vic), comptarem amb la presència de la Fundació Dinamo, que promou les cooperatives d'habitatge en cessió d'ús, i de la Cooperativa Obrera de Vivenda, històrica cooperativa d'El Prat de Llobregat, que explicaran quins són els diferents models de cooperatives d'habitatge i com ho hem de fer si volem accedir a un habitatge mitjançant una cooperativa.
Versió per a imprimirPDF version