Nova pedalada: "Domus Dei. Església i Ciutat"

Nova pedalada: "Domus Dei. Església i Ciutat"

Imatge: 
Autor desconegut © Fons Rubió i Bellver. Arxiu Històric del COAC - 50è Aniversari

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, conjuntament amb l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 13 d'abril.

Les esglésies, com els mercats, les biblioteques i els grans equipaments en general, ajuden a configurar la forma urbana del seu entorn més immediat. Són un motiu ideal per explicar com és cada part de ciutat i com aquesta va canviant, quan anem d’una a l’altra. En veurem entre mitgeres, aïllades i rodejades d’espai lliure, en cantonada, integrades en equipaments de major envergadura, com hospitals, i fins i tot una que encara conserva el seu caràcter militar, etc.

El punt de trobada serà a les 10:00 h a l'Església de Sant Pau del Camp i acabarem cap a les 14:30 h amb el tradicional dinar-col·loqui al Resturant Eroica Caffè (c. Consell de Cent, 350).

Cap a les 13:00 h a la Sagrada Família en Jordi Faulí, arquitecte director de les obres, ens explicarà la situació actual del temple i els seus projectes de futur. L'accés al Temple és reduït i només hi podran accedir les primeres 20 inscripcions.

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d'elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. 

INSCRIPCIONS TANCADES

Veure programa

La visita és gratuïta per als membres de l'AAUC i de l'AADIPA. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: 25 € (tot inclòs)

Organitza:

   

Versió per a imprimirPDF version