Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Flick (Marie Thérèse Hébert & Jean Robert Thibault)

Pedalada Olímpica en el marc d'Arquin7

ACTIVITAT POSPOSADA
Enguany se celebra el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i l’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC), conjuntament amb Arquinfad, ha organitzat per al proper dissabte 7 d’octubre una sortida que té com a objectiu comprovar sobre el terreny els canvis que les obres van suposar per a la ciutat.

El punt de sortida seran les Pistes Municipals de Tennis de la Vall d’Hebron, a les 10:00 h. La pedalada finalitzarà al Museu del Disseny de Barcelona, cap a les 14:00 h.

La longitud total de l'itinerari és d'uns 20 km. Se sortirà des de les Pistes Municipals de Tennis de la Vall d’Hebron fins a la Vila i el Port Olímpic del Poblenou, passant per la Rambla Prim.

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d'elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. Finalitzada la visita, es dinarà al restaurant del Museu del Disseny i, durant la sobretaula, s'iniciarà un debat obert.

INSCRIPCIONS TANCADES.
Veure programa.

La visita és gratuïta per als membres de l'AAUC i socis d’Arquinfad. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: 18 euros.

Organitza:

    

Versió per a imprimirPDF version