Projecció de "Los últimos días"

Imatge: 
Cicle de cinema "Barcelona de pel·lícula"
Dintre del cicle de cinema "Barcelona de pel·lícula", i en el marc de la Setmana d'Arquitectura 2017, es projectaran tres pel·lícules a la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Les tres pel·lícules, com la resta de títols que formen part d'aquest cicle, es projectaran en els mateixos districtes on un dia van ser rodades o on s'hi desenvolupa part de la trama, en aquest cas Ciutat Vella.

Un d'aquests films, doncs, és "Los últimos días" d’Àlex Pastor i David Pastor (2013).

L'obra descriu un món apocalíptic on un estrany virus, estès com una pandèmia per tot el planeta, fa morir d’agorafòbia qui s’atreveix a sortir al carrer. Narra com un jove intenta retrobar-se amb la seva parella que ha desaparegut en el caos en què s’ha convertit la ciutat, entre metros i clavegueres, on tothom s’ha refugiat evitant l’espai obert exterior. És sorprenent reconèixer les localitzacions de Barcelona, sobretot del centre, en un estat desert d’humanitat i post apocalíptic.

Presenta la pel·lícula Alessandro Scarnato, arquitecto por la Universidad de Florencia y doctor por la UPC con una tesis sobre la transformación de la Ciutat Vella de Barcelona desde 1979 hasta 2011.

Dijous 25 de maig a les 20 h. 
Sala d’actes del COAC.

Més informació sobre el cicle de cinema “Barcelona de pel·lícula”.
Versió per a imprimirPDF version