Trobada anual d'arquitectes del Vallès 2017

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya celebrarà el proper dijous 13 de juliol la trobada anual d'arquitectes del Vallès, que tindrà lloc a Mollet del Vallès.

La jornada començarà a les 19 h amb una visita guiada a l'Ajuntament de Mollet del Vallès, obra de l'equip d'arquitectes Serra-Vives-Cartagena. Seguidament, ens desplaçarem al Mercat Vell, on tindran lloc les presentacions tècniques.

Aquest any la jornada estarà dedicada al món de la impressió 3D i a la visualització amb realitat virtual. Hi haurà una empresa especialitzada en cadascun dels àmbits. Podreu veure el treball en directe de les impressores 3D i uns stands amb aparells de visualització virtual pensats per a aplicacions a l'arquitectura.

Us convidem a participar en la jornada amb les següents activitats:

Volem fer una exposició de treballs dels arquitectes del Vallès en impressió 3D. Per tant, ens agradaria que qualsevol experiència realitzada ja en aquest sentit, ens la pugueu portar per exposar-la el dia de l'acte. Cada petita experiència que hagueu tingut serà interessant per al col·lectiu.

D'altra banda, mitjançant l'empresa de realitat virtual, volem crear un grup de treball d'arquitectes que, juntament amb aquesta empresa, ha de desenvolupar una plataforma per poder acostar la realitat virtual al treball dels arquitectes. Aquests arquitectes rebran formació i hauran de dissenyar la plataforma des del punt de vista de la nostra professió. El mateix dia de la trobada s'explicarà el funcionament d'aquest grup de treball.

Per fer arribar els vostres treballs o si voleu participar en el grup de desenvolupament, envieu un correu electrònic a tsole@coac.net.


Cal confirmar assistència a la jornada a través del correu valles.terrassa.cultura@coac.net o del telèfon 93 731 59 80.

Descarrega aquí la invitació.

 

Versió per a imprimirPDF version