Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La innovació en la construcció amb materials naturals centra la sessió del Grup de Treball de Sants-Montjuïc

La innovació en la construcció amb materials naturals centra la sessió del Grup de Treball de Sants-Montjuïc

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 20 d’abril el Grup de Treball de Sants-Montjuïc del Col·legi d’Arquitectes es va reunir per celebrar un debat sobre construcció amb materials naturals a la Seu del Districte.

L’acte va comptar amb la participació del degà del COAC, Lluís Comerón, que va defensar un futur amb una arquitectura sostenible i eficient, on els edificis siguin autònoms i no sigui necessari el consum energètic.

La trobada va comptar també amb la participació de l’arquitecta Maite Sainz de la Maza, fundadora de Fet de Terra, empresa que es dedica a la investigació i assessorament sobre nous materials per a la bioconstrucció. En la seva intervenció, l’arquitecta va explicar els beneficis de la construcció amb materials naturals, com són el confort tèrmic i acústic o el fet de ser materials sostenibles per al medi ambient.

Així mateix, Sandra Martín Lara, arquitecta i sòcia fundadora de Casa Slow, empresa de bioconstrucció modular per a situacions d’emergència, que utilitza materials com la fusta i la terra en els seus projectes. Una de les seves obres destacades, un projecte ubicat a l'Àfrica fet en col·laboració amb una ONG, els ha permès seguir comprovant la viabilitat econòmica i constructiva i l’adaptació al lloc dels seus sistemes modulars.

Finalment, es va obrir un debat entre els membres del Grup de Treball i les empreses convidades, Fet de Terra i Casa Slow. En el debat es va incidir en el futur de la construcció sostenible i els beneficis que pot tenir sobre la societat.

Pots recuperar el contingut de la jornada aquí:
20/05/2017
Tornar