Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Setmana del Llibre en Català

El COAC col·labora en la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català

Els amants de la literatura tenen la tradicional cita amb la Setmana del Llibre en Català, que se celebrarà entre el 7 i el 16 de setembre. En aquesta 36a edició, el COAC i la Cooperativa Jordi Capell col·laboren de forma activa amb l’organització de xerrades i presentacions de llibres, acollint actes a la sala d’actes i, en el cas de la cooperativa, sent-ne expositor.

La Setmana del Llibre en Català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en llengua catalana, de les llibreries i de les revistes. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura i posa, molt especialment, l'accent en facilitar l'accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora. 

Aquest 2018 se celebrarà una de les Setmanes del Llibre en Català més grans. Durant 10 dies, l’Avinguda de la Catedral es convertirà en un espai de llibres i revistes a l’aire lliure que permetrà donar visibilitat a un total de 204 expositors, un 25,2% més que el 2017. Hi haurà més de 250 novetats editorials, desenes de milers de títols de fons i 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal i de proximitat. Unes xifres que converteixen La Setmana en una petita ciutat, innovadora i sostenible, de la lectura, el llibre i les revistes en català.

La Setmana del Llibre en Català també compta amb avantatges pels col·legiats. Així, s'oferirà un descompte del 5% per la compra de llibres en qualsevol caseta expositora a tots els col·legiats del COAC que mostrin el carnet. 

4/09/2018
Tornar