Dos anys d'Agenda d'Arquitectura

Dos anys d'Agenda d'Arquitectura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El juliol del 2015, ara fa dos anys, el Col·legi d'Arquitectes va constituir la Xarxa d'Arquitectura, que agrupa una gran part dels operadors culturals de Catalunya que organitzem esdeveniments vinculats amb l’arquitectura. L'objectiu de la Xarxa és difondre en un espai comú i de manera col·laborativa aquesta programació cultural. Actualment, la Xarxa ja compta amb més de 60 entitats participants de tot Catalunya, entre les quals hi ha museus, centres d'art, associacions, universitats i altres institucions relacionades amb el món de l'arquitectura, el disseny i l'urbanisme.

Web i butlletí electrònic amb més de 10.000 subscriptors
El Col·legi, amb la col·laboració dels membres de la Xarxa, publica el web Agenda d’Arquitectura, una eina informativa única al nostre país que recull l’activitat cultural relacionada, directa o indirectament, amb l’arquitectura i els seus valors socials i culturals. L’Agenda té també un butlletí electrònic que compta amb més de 10.000 subscriptors, majoritàriament arquitectes col·legiats, i que té l’objectiu d’apropar-se a la ciutadania interessada en estar al dia sobre aquest tipus d’activitats.

En aquests dos anys, hem col·laborat en la difusió de més de 1.500 esdeveniments, realitzats en 25 localitats diferents, i adreçats tant a públic general, familiar, infantil... Activitats sobre arqueologia, disseny, urbanisme, art, cinema, història, filosofia..., totes connectades amb l’arquitectura, troben el seu espai a l’Agenda. 

Nova secció: No t'ho perdis!
El passat mes d'abril, l'Agenda d’Arquitectura va estrenar un nou apartat, el "No t’ho perdis", on cada mes trobareu les recomanacions especials que fa el Col·legi sobre l’activitat de l’Agenda. Es tracta d'un breu resum d'alguns dels actes i exposicions més interessants del mes. 

Subscriu-te!
Vols rebre el butlletí cada dijous a la teva bústia de correu? Podràs triar entre la selecció d’activitats que et proposem per als següents 15 dies i que tenen lloc arreu del territori català. Omple aquest senzill formulari i prepara’t per gaudir de l’arquitectura! 

Subscriu-te aquí
30/06/2017
Tornar