Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Participa en l'elecció del Premi de l'Opinió 2017

Una de les novetats que incorporen els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017 és l'elecció del projecte guanyador del Premi de l’Opinió.

Amb la finalitat de mostrar al conjunt de la ciutadania l’arquitectura del moment i fer-los partícips, aquest any el projecte serà escollit per totes aquelles persones que visitin l’exposició de les 91 obres presentades que,  fins el 30 d’abril, acull la sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del COAC.

Mecànica del Premi de l’Opinió
El Premi de l’Opinió és un premi que per primera vegada s'atorga per votació popular. De les 91 obres que hi opten, repartides en les cinc categories –Arquitectures, Interiors, Paisatges, Efímers i Més 10–, se n’ha d’escollir una.

Per votar, s’ha d’omplir la butlleta que trobareu a la sala d’exposicions, marcar l’escollida –les obres estan identificades amb un número i el nom de la categoria a la qual pertanyen– i dipositar el vot a l’urna que hi ha a la mateixa sala. La que obtingui el major nombre de vots serà la guanyadora, i es donarà a conèixer el divendres 9 de juny, durant la cerimònia de lliurament dels Premis 2017.

Us hi esperem!
4/04/2017
Tornar