Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Creative Commons

El COAC celebra la Diada de Sant Jordi

El 23 d’abril, com cada any, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebrarà la Diada de Sant Jordi a les diverses Demarcacions i Delegacions.

Barcelona
A plaça Nova, estaran instal·lades durant el cap de setmana les parades de llibres de la Cooperativa Jordi Capell, amb un 10% de descompte sobre el preu habitual, i de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC). L'horari serà dissabte de 10 a 20 h i diumenge de 9 a 21 h. 

Com és tradicional, la Cooperativa ha convidat tots els arquitectes que han publicat algun llibre en el darrer any a signar exemplars diumenge entre les 12 i 14 h. Consulta el llistat d'autors confirmats.

Girona
La Biblioteca de la Demarcació de Girona comptarà, des del 18 fins al 24 d'abril, amb una parada de venda de llibres. A més, tots els qui s'acostin a la Pia Almoina, poden aprofitar per visitar la mostra d'obres presentades als Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona, i emetre el seu vot per al Premi Jurat de l'Opinió.

Tarragona
Del 18 al 28 d'abril, la Biblioteca de la Demarcació posa a la venda llibres i revistes a preu reduït.

Osona
Del 18 al 24 d’abril els arquitectes col·legiats poden recollir a la seu de Vic un paquet de llibres i revistes d'arquitectura, cortesia de la Delegació (fins a exhaurir existències).

Lleida
La Demarcació de Lleida del COAC comptarà, el dia de Sant Jordi, amb una parada de llibres a la plaça Paeria, davant de l’Ajuntament.19/04/2017
Tornar