El COAC col·labora en la 35a edició de La Setmana del Llibre en Català

El COAC col·labora en la 35a edició de La Setmana del Llibre en Català

Imatge: 
© La Setmana del Llibre en Català
Entre els dies 8 i 17 de setembre se celebra a l’avinguda de la Catedral de Barcelona la Setmana del Llibre en Català. En aquesta edició, la 35a, el COAC i la Cooperativa Jordi Capell hi col·laboren novament de forma activa, acollint diversos actes a la sala d’actes de Plaça Nova, participant en l’organització de xerrades i presentacions de llibres i revistes i, en el cas de la cooperativa, sent-ne expositor. 

La Setmana del Llibre en Català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura i posa l'accent, molt especialment, en facilitar l'accés als fons editorials. Alhora, és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora. 

Així, durant 10 dies l'esplanada de la Catedral esdevindrà la Ciutat de la Lectura, amb les seves avingudes i places, els seus mòduls i 163 expositors, que corresponen a 144 segells editorials, 13 llibreries, 2 distribuïdors i 4 institucions, la Diputació de Barcelona, la Institució de les Lletres Catalanes, L’Institut Ramon Llull i Biblioteques de Barcelona. Andorra, les Illes Balears i València també són presents a La Setmana amb la participació del Ministeri del Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors del País Valencià i l’Institut d’Estudis Baleàrics. També hi trobareu l’iQuiosc.cat, un espai de 100 m2 amb una mostra de més de 500 revistes editades en català.

S'oferirà un descompte del 5% per la compra de llibres en qualsevol caseta expositora a tots els col·legiats del COAC que mostrin el carnet. 6/09/2017
Tornar