Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Visita guiada amb les autoritats municipals a l'exposició de la 7a Mostra d'Arquitectura del Vallès

En motiu de la itinerància de l'exposició de la 7a Mostra d’Arquitectura del Vallès a la Biblioteca Central de Terrassa, el passat dimarts 25 d’abril es va realitzar una visita guiada amb les autoritats municipals.

Vam comptar amb la presència del Tinent d’Alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, i la Directora de l’Àrea de Territori, Eva Candela. En representació del Col·legi d’Arquitectes va assistir-hi el coordinador de cultura del Vallès, Francesc Camps, i el corresponsal de Terrassa, Xavier Broto.

Aquesta exposició mostra les obres presentades i seleccionades, que s’han construït en l’àmbit territorial de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental entre el 2011 i el 2015, un període de temps marcat per una profunda crisi econòmica, en què ha quedat palesa l’enorme dificultat per impulsar i desenvolupar projectes i obres, i en què l’esforç, la tenacitat i la imaginació han estat dels pocs recursos de supervivència que els arquitectes hem tingut a l’abast.

Per altra banda, aquesta 7a Mostra inclou per primera vegada un espai anomenat Altres Modalitats, que ha permès posar en valor i divulgar les capacitats diverses que els arquitectes posen en pràctica per realitzar altres accions al marge de l’edificació i l’urbanisme.

També s’hi recull la primera edició del Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, que escull les millors solucions tant en l’àmbit urbà com en el periurbà de la ciutat de Terrassa.
27/04/2017
Tornar