Nova etapa a Quaderns: convocat el concurs per a la direcció de la revista

Nova etapa a Quaderns: convocat el concurs per a la direcció de la revista

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Poques setmanes després de la publicació del darrer número de la revista "Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme", dedicat íntegrament al Congrés d’Arquitectura, el COAC convoca un concurs per a la direcció dels propers números de la revista.

S’escolliran tres arquitectes, que dirigiran cada un d’ells un dels números previstos (número 271, octubre 2018; número 272, març 2019; i número 273, octubre 2019), oferint d’aquesta manera tres mirades diferents sobre l’arquitectura contemporània.

Acord amb Polígrafa Ediciones
En aquesta nova etapa, les tasques d’edició, producció i distribució de la revista les farà Polígrafa Ediciones, editorial amb una dilatada i reconeguda experiència en l’edició i publicació de llibres d’art i d’arquitectura, i que disposa d’una àmplia i consolidada xarxa de distribució, tant a la península com a la resta del món.

Terminis del concurs 
El concurs es desenvolupa en una única fase. Les propostes s'hauran de presentar abans de les 12 h del divendres 12 de gener de 2018, o bé presencialment al Registre del COAC (carrer Arcs 1-3, 5a planta), o bé per correu electrònic a l’adreça registre@coac.net, indicant al sobre o a l’assumpte del correu “Concurs Quaderns”.

La resolució definitiva dels guanyadors es farà pública en el termini màxim de tres setmanes des de la presentació de les propostes.

· Consulta les bases del concurs aquí.  Atenció: Bases actualitzades en data 21 de desembre. Si estàs interessat en la convocatòria, consulta l'última versió de les bases.

Quaderns, la revista de capçalera del Col·legi d’Arquitectes
Publicada ininterrompudament des de l’any 1944, la revista ofereix una visió crítica i de referència de l’arquitectura catalana i internacional i reflexiona sobre la contribució dels arquitectes a la realitat cultural i social del seu entorn. En les seves diferents etapes ha comptat amb la direcció d’arquitectes de renom com Cèsar Martinell i Manuel de Solà-Morales (als inicis), Òscar Tusquets, Josep Lluís Mateo o, més recentment, Pep Quetglas, Mateu Barba, Sergi Serra i José Zabala. El Col·legi té digitalitzats tots els seus números, que són de consulta gratuïta aquí.

30/11/2017
Tornar