Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Cadaval Sola-Morales

Conferència a càrrec de l’estudi d’arquitectura Cadaval & Solà-Morales

El proper divendres 16 de novembre a les 19.30 h, tindrà̀ lloc a la sala Tomàs Raguer del Museu de Ripoll la conferència “En busca de la síntesis” dels arquitectes Cadaval & Solà-Morales.

Aquesta xerrada forma part d’un cicle de tres conferències que es realitzen a Girona, Figueres i Ripoll.  Totes tres giren al voltant de l’exposició “Arquitectures en el paisatge / Catalunya 2000-2017” que, amb la participació i coordinació de les diferents demarcacions i delegacions del COAC, ha anat itinerant arreu del territori.

L’exposició “Arquitectures en el paisatge / Catalunya 2000-2017” planteja l’aproximació a una suma de paisatges que conformen l’àmbit territorial de Catalunya en el període que comprèn l’inici del segle XXI amb l'objectiu de donar a conèixer, principalment, les intervencions que queden fora de les grans ciutats i nuclis urbans, però que aporten gran riquesa i pluralitat dins de l’arquitectura.

És una mostra de diferents maneres d’actuar en el paisatge des de l’obra construïda, d’apropar-s’hi, de ser-hi, de formar-ne part. Un recull que no es fa amb la voluntat de construir un relat, sinó d’obrir un diàleg. Un diàleg on cada autor explica les pròpies raons per actuar tal com ho fa, quin és el punt de partida o quina és la “idea-força” en la seva relació amb el paisatge.
Versió per a imprimirPDF version