Conferència a càrrec de DATAAE

Conferència “Apilar” a càrrec de l’estudi DATAAE

Imatge: 
DATAAE
En el marc del curs Nous Sistemes Constructius, l’Escola Sert organitza la conferència "Apilar", a càrrec de Claudi Aguiló Arande de l’estudi DATAAE, que tindrà lloc el proper dimarts 8 de juny a les 17.30 h, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del COAC.


Aquesta xerrada tanca el cicle de conferències associades al curs.

Claudi Aguiló és cofundador de l’estudi d’arquitectura DATAAE des del 2000. Han guanyat diversos concursos d’arquitectura i paisatge. Han obtingut el Premi FAD 2017 (“Ciutat i Paisatge”), el FAD de l’Opinió al 2015 i al 2007, i molts altres reconeixements. El seu treball ha estat seleccionat per participar en diferents exposicions, com “Matèria Sensible” 2010-2011 a Lisboa, La Coruña i Berlín i “Unfinished” de la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016. Més informació.

"Nous Sistemes Constructius" es treballaran els criteris d'elecció de sistema constructiu més adequat en relació amb el projecte i als factors d'ús i entorn, tenint en compte el nou marc normatiu, l'emergència climàtica i l'aparició de nous sistemes constructius.

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Versió per a imprimirPDF version