Conferència: "La naturalesa de l’edifici", a càrrec d’Harquitectes

Imatge: 
© Harquitectes
El proper djous 19 d'abril, l'arquitecte Xavier Ros Majó, de l’estudi Harquitectes, impartirà la conferència “La naturalesa de l’edifici” a la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Harquitectes és un estudi d’arquitectura fundat l’any 2000, situat a Sabadell (Barcelona), i dirigit per quatre arquitectes associats: David Lorente Ibáñez (Granollers, 1972), Josep Ricart Ulldemolins (Cerdanyola del Vallès, 1973), Xavier Ros Majó (Sabadell, 1972) i Roger Tudó Galí (Terrassa, 1973).

El quatre van estudiar arquitectura a l’ETSAV, on Josep Ricart i Roger Tudó exerceixen com a professors. Xavier Ros exerceix de professor a l’ETSAB. També han estat convidats com a docents a diverses universitats europees i americanes.

La seva obra ha merescut el reconeixement de diversos premis, tant en concursos d'idees com per obra construïda, i la publicació en diversos mitjans d’arreu, havent estat seleccionats per a diferents exposicions i convidats com a conferenciants en esdeveniments tant nacionals com internacionals.
Versió per a imprimirPDF version